DE ANNEXE
                                          ... Bij Sabrina en Jacques
 
Homepage
Inrichting en accommodatie
Route beschrijving
Menton en omgeving
Agenda
Tarieven en beschikbaarheid
Reservaties
Contact


 
Route beschrijving vanaf de autosnelweg :  
 
U verlaat de A8 uitrit Menton (laatste uitrit in Frankrijk)  
Wanneer u de uitrit afslingert, ziet u voor u de oprit (richting Nice, Monaco) liggen. Er is tevens een witte richtingsaanwijzer ST-Agnes.  
I.p.v. volledig naar beneden te rijden , volgt u deze aanwijzer. (zie foto 1: u volgt de zwarte auto op de foto)  
U houdt uiterst rechts aan en ziet een richtingsaanwijzer ST.AGNES, GORBIO (zie foto 2). U blijft uiterst rechts aanhouden en rijdt op deze manier langst de autosnelweg heen. Er volgt een steile afdaling. Beneden, ter hoogte van een verbodsteken voor vrachtwagens, draait u 180° links en rijdt op die manier onder de snelweg door (zie foto 3). Nu volgt u altijd rechtdoor (+/- 1900 meter). 
Aan uw rechterhand, het 2de brugje over en u bent er: huisnummer 53!  
Geeft u ons een seintje en wij doen de poort graag voor U open.  
 

 
 
U komt niet richting autosnelweg maar vanuit de stad ?  
 
Dan rijdt u de kustlijn af met de zee aan uw linkerhand (niet aan de waterkant zelf maar één rij huizen tussen laten) U rijdt langs de Casino tot aan de volgende lichten. Aan de lichten heeft u rechtover een bar/krantenwinkel met een groene zonwering met de naam “le square” (zie foto 1). Daar draait u rechts (u volgt de licht blauwe auto op de foto).  
Deze vallei noemt ”La vallée du Borigo”. Nu: altijd rechtdoor!!! Aan rond punt, rechtdoor onder spoorweg . Tot aan lichten. Recht voor u ziet u de speelplaats van een school .(zie foto 2 : u volgt dezelfde weg als de zwarte auto op de foto) U houdt uiterst rechts aan en opnieuw altijd rechtdoor. Aan het einde van deze straat is er een wegversmalling waarlangst slechts 1 auto op of af kan. Er staat tevens een bordje: “route des Cabrolles” 50m. verder, ter hoogte van de 2de passerelle over de sloot… bent u aangekomen.  
 
 
De Annexe - 53, Avenue des Acacias - 06500 Menton - tel: 0033.(0)492/10.27.99 (na 18 uur) - e-mail: info@annexestudio.com